Jag har varit på ett så gott humör hela dagen. Det säger hurra, hurra, hurra hela tiden i kroppen. Vad sjutton kommer detta ifrån?????????????  Men, som det stod på knappen en av de medverkande hade i André Hellers Body and Soul: Life goes up and down like my dick. Och det finns väl en viss sanning i det.

Telefonen i Nora var bara DÖD i morse. Oerhört förvånad var jag, inte gjort ett vitten och så var det bara ingen ton över huvudtaget.  Allt blir krångligare när man inte kan använda en fast telefon. 
Ringde och tackade Marika L för filmen, vi såg ju Män som hatar kvinnor igår. Det var spännande att se henne, det var en annan Marika och det tycker jag handlar om hennes skådespeleri. Jag köpte inte allt i filmen men jag tyckte inte den var lång och det är väl ett bra tecken. Tror att den håller på över två timmar i alla fall. Marika frågade om hon får använda mig som referens och det går alldeles utmärkt. Jag blev väldigt nyfiken på vad! 
Det är svinkallt här. Ute så gott som stormar det och det drar rätt genom huset. Blir alldeles nedkyld. Som folk måste ha frusit här genom tiderna. Stackars Inga, jag skänker henne ofta tankar. Denna strävsamma kvinna, som stred under sitt liv, jobbade jobbade jobbade.
Några steg har jag kommit framåt i dag. Men jag skulle hunnit längre. Det är frustrerande att producerar fram en säsong. Frustrerande. Det är lätt att känna att man gör för lite.  
I morgon är det reading på Maria Langs krog. Ska bli vansinnigt roligt att få göra det, är mycket mycket nyfiken på hur publiken kommer att reagera. Vi är ett väldigt bra gäng: Ted S, Katta, Eva H, Anna-Lena S, Lasse F, Carina N, Kajsa W och jag. P-A har lovat komma med scenen.