Sover för dåligt på nätterna nu. Skulle behövt några timmar till per natt. Men så är det, kan inte göra mycket åt det.

För tillfället tickar det för fort i hjärnan. För mycket oro för publik, få in text, för ekonomin. Ibland vill jag överhuvudtaget inte ha den här rollen av projektledare/konstnärlig ledare. Det är för mycket oro och osäkerhet. Det går några år men det går inte jämt.
Idag börjar repetitionerna alltså här på Stadra av Den fjärde rosen. Tror att jag kommer må gott av det. Det finns en liten risk att jag i förtid mentalt lämnar VILL HA DIG, men jag vet att när vi väl står där tillsammans i ensemblen så kommer jag må gott av det och vara inne helt och hållet i det.
Hör röster därnere, det är barnen som är på gång här och som ska repetera inför Rosen. Dessa barn är så fina och så generösa. De skapar liv här och det är jag lycklig för.