Stillhet, efter ett relativt intensivt Stadramöte. Carl Jan, Lennart E och Gustaf B var med förutom jag själv. Det gäller nu bara att sätta sig ner och renskriva protokollet och sedan skicka ut det till alla berörda parter. 

Nu behöver jag stillhet och ro för att kunna arbeta vidare!!!

Det är flera saker som skapar oro i mig. Och jag behöver lugn. Lugn och ro. Jag behöver tvätta bort, skära bort tankar som bara ska in och ställa till oreda. När kan detta med Köpenhamn bli klart, nya mail, ny oreda. Måste skriva rent protokoll, men det är ju inte så stort arbete. 
Är rätt nöjd, eller jag känner att det kan vara på gång, med ansökan till Regionförbundet. Tycker jag behandlat de flesta punkterna rätt noga och kunna komma fram till en skrivning. 
Eva H och jag ska rösta loss och ha oss värre på lördag kväll. Tror att vi slår klackarna i taket då. har ingen lust att sitta ensam den kvällen. 
Lennart E trodde nästan att han var bortglömd, eller borträknad, härifrån. Nej så var det då direkt inte. Men det är ett helt år sedan vi hade möte. Man måste alltid veta vem som har pucken, vem som ska ta ansvar, vem som driver frågor. Jag får nog ta åt mig endel, för visst måste det vara jag som är här mest som måste driva detta. 
Jag känner att jag blev väldigt, väldigt sårad, och att det fortfarande sitter kvar som en amöba i kroppen, den första skrivning av redovisning som sedan skulle ner till Köpenhamn. Tack och lov för att Lotte kunde stoppa det. Tack och lov. I den tolkningen av livet som varit ikring och av process med allt trolleri så blev ju jag och framstod som en riktig skitstövel. Och jag har inte haft tillräckligt med skinn på näsan för att försvara mig. Nej där gjorde du väldigt fint, när du sa ifrån, och hjälpte till med att korrigera berättelsen Lotte. Så synd att du inte är här i trakten mer. Men du har kommit i en position som passar dig mycket, mycket bättre tack och lov. Ännu en gång, tack och lov Lotte att du kunde hjälpa till att berätta berättelsen på ett mer rättvist sätt.  
Idag är första dagen på mycket länge som jag känner att jag inte fryser på Stadra. Solen ha skinit och börjat värma upp huset. Så skönt. Jag längtar så efter våren.