Att få uppleva så mycket omtanke och så mycket kärlek som jag fått med alla samta, fb, omhändertagande här på Stadra. Det är stort. Jag är så tacksam, ja jag använder det ordet frankt och friskt, över att kunna vila i det. Det är som att bli omhändertagen i en hängmatta, att vila i all denna kärlek och omsorg. Jag är nästan förbluffad. Men det har hjälpt mig på traven, hjälpt mig fram att komma över detta. Jag skänker en tacksamhetens tanke till alla.

För att komma igång med något annat har jag varit ute på en lång lång promenad. Det blev den stora vändan över Blankafallet. Tog idag nästan exakt två timmar men med bättre skor lär jag nog komma ner på 1.50 eller till och med 1.40.

Vädret har varit underbart här idag. Snart är det dags att bada, om temperaturen håller i sig. Det var nästan att jag gick i sjön idag, doppade min lekamen, men jag tror att jag skall vänta några dagar högre temperatur till. Det kan möjligen vara 18° kanske lägre. Vid den tempen är det ok, kallare så får det vara.

Mamma var trött idag, det kändes. Svårt för henne att tala, hon hade svårt att ta in vad som hänt mig. Det får vara ok med det.

Nu snart kväll. Jag lägger artikeln från NA. http://na.se/nyheter/nora/1.2519420-stadrachefen-jag-hade-tusen-skyddsanglar