Stadras vänner

Bli Stadravän och stötta Stadra Teaters verksamhet!

Stadras Vänner är en del av föreningen Cirkustältet, organisationen som driver Stadra Teater. Genom att stödja oss blir du en vän av lusten och glädjen till kultur vid Stadra, den plats där vi hela tiden vill skapa roande föreställningar, berikande upplevelser och skönhet av stora mått. Genom medlemsavgiften som är 150:- per person per år, bidrar du till att stötta specifika ändamål – det kan vara stöd till strålkastare eller stöd till utställning, stöd för att ha råd med en maskör eller en musiker eller stöd till skönare dynor i vår salong.

Som vän får du en mängd rabatter på alla våra föreställningar! Till vår stora sommarproduktion på Stadra, till Nyfiken på som är serien för de vetgiriga, till Bergslagens minsta teater vår experimentscenen i Nora och till allt annat som vi gör. Du står på vår VIP lista för biljetter för att välja och vraka i vårt utbud.

Dessutom får du ett flertal brev där vi berättar om vår verksamhet. Och du blir inbjuden till vår öppna repetition på Stadra, där du har chans att tala med och lära känna skådespelarna. Medlemsavgiften är en liten peng för en stor sak:

 att skapa teaterfantasterier i Bergslagen
för att ge själen luft under vingarna.

Bli medlem i Stadras Vänner. Stötta oss med 150:-, till bg 432-0420

Hälsar Magnus Wetterholm, konstnärlig ledare av Stadra Teater