Första bloggen på min egen sida. Jag blev så glatt överraskad när jag i somras bloggade för Nerikes Allehanda och fann att det var överhövan roligt!!! Och att jag fick kontakt med publiken och repsons från dem.

Tack Maria för att du hjälpte mig att komma igång med detta!!! 
Natten är sen. Ögonlocken börjar falla ihop, lite gungig huvudet. 
En splittrad dag där jag först nu hör tystnaden ringa i mina öron. 
Vi var åtta personer som på allvar satte igång med förberedelserna till Stadra Vinterscen och till Selma on Ice. I Oslo stod jag och tittade på bilder av Sonja Heine. Naturligtvis gick tankarna till helgens evenemang. Om vi lyckas med Stadra Vinterscen så har vi tagit ett stort kliv framåt med Stadra som spelplats. Jag har i alla fall skojat och sagt till presumtiv publik att det är garanterat myggfritt. Bara det är ju värt hur mycket som helst.
På tisdag kväll kommer Annika Göran för att repetera. Jag längtar efter hennes kulning, det kommer bli dramatiskt, magiskt och en riktig rysare. Vill det sig väl så blir kapitlet om vargarna något publiken aldrig glömmer.
Tystnad, bommulsnö omkring mig. Axlarna åker på plats. Lång ny förhoppningsvis kreativ dag väntar i morgon.
Godnatt!