Yes, så jädrans fokuserad jag har varit idag och fått saker gjorda, fast mer väntar likafullt. Och så på ett gott humör. Det måste vara våren som ställer till det på det sättet för mig. 

Idag berättade Ingvar L att de fyllt obelisken här vid Stadra, med skiffer som det var meningen. Nu är man ju nyfiken på hur de andra obeliskerna tar sig ut. Tänk ändå att denna tanke med Kultur och Måltidsväg har fått sina konkreta uttryck ändå, obelisker och en karta. Det är rätt så fantastiskt ändå. Enträget och fokuserat arbete, inte ge sig, fortsätta ändå. Det ska bli intressant att se om det blir reaktioner när folk får kartan i sin hand. Förhoppningsvis kan vi höja värdet av busshållplatsen vid Stadra med detta vägmärke som nu står på sin plats. Snyggt, snyggt. Och Elizabeth ska ha förtjänstmedalj som drivit detta i land. 
Anders O ringde och var på gott humör. Bra. Han var verkligen inställd på detta och då vet man att det kommer ut sjuhelsikes bra musik. Men det gör det ju alltid av den mannen. Gillar tanken om Nino Rota inspirerad musik. Det kan bli hur snyggt som helst. Och så lite Kurt Olsson orkester på det så slår vi klackarna i taket så det står härliga till.
I morgon väntar möte i famnen av Regionförbundet. Hoppas att det blir stimulerande och inspirerande när man tar sig in till storstaden Örebro med dess liv och kiv och brusande trafik. 
Folk i närheten mår dåligt. Jag försöker peppa så gott det går. C behöver verkligen stöd, låter det som. Vad kan jag ställa upp med???