Jag tänker inte säga vem, men jag har nyss fått veta att en av Sveriges förnämsta textilkonstnärer flyttar till Nora kommun. En kompis till mig och jag blir på riktigt gott humör. Mer sånt, mer sånt. Och jag är förbaskat glad och stolt över Teds låt, eller hans text till låten, som gick vidare till Globen. Mer segrar till Nora, mer omtalat i tidningar och media. Så ska det vara.

När det blir klart med husköp för textilkonstnären ska jag skriva om det här.

En ljuvlig promenad på Grecken blev det. Solen gassade, det blåste lite grann så man kunde känna den uppfriskande kylan, spegelblank is. Ja den var nästan farlig, vi höll flera gånger på att dratta omkull.

LOA har mailat idag. Han vill komma tillbaka och sätta nytt ljus. Nu handlar det om vi kan få stöd från Riks med det. Jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas. Han gjorde ett så fint arbete förra året och det vore så roligt att arbeta vidare med honom.

I morgon måste jag ta i detta med ensemble igen. Drar mig för vissa delar av det, men det är bara att göra. Vara modig. Det finns en liten oro i mig att vi inte ska få tag på dynamik och förnyelse. Men jag tycker det blir ett jobb för Johan också.

Jag har fått cred för mitt 1minuters tal igår. Invigning av Kulturnatten. Fick även omnämnande på Norasidan i NA, och det var ju heller inte fel.

Snart börjar en ny spännande vecka. Vill tänka i positiva banor. Framåt.

Vi hörs