Det är väl en riktig höjdare när man får respons på det jag skriver och på bloggandet. Nya verb i vårt medvetande: att blogga, att googla. Jag har än så länge inte kollat i Akademiens ordbok och de är med.

Knut från Oslo skickade meddelande, Christine K från Örbro gav ett litet glatt tillrop, Eva B likaså. Alltså Eva får världen att snurra lite roligare och hon har en förmåga att bejaka, eller som gör att jag bejakar livet mera. Och hon är väl för stilig. Denne högreste dame fra Norge, blond och grann. Med glimten i ögat.
Fick tag på Ulrika N, hon har lovat kontakta Köpenhamn angående mailet från dem, att redovisningen inte var godkänd ännu. Skönt, då kan jag andas ut lite grann, ta mig samman och gå vidare med annat.
Ingemar och Eivor har just åkt. Nu är det dödstyst här på Stadra igen. 
Detta vita utanför fönstret. Snart kan våren få göra sitt intåg. Vi har i alla fulla fall 1o timmars ljus nu, ljuset på mornarna börjar kännas, jag vaknar till ljus istället för det svarta. Mindre än en månad kvar till vårdagjämning. Om värmen nu kommer så blir det betydligt varmare här inne på Stadra med. Jag fryser så jag skakar ibland.
Skulle vilja vara hemma hos Rune ikväll och se på en rulle, en film. Jag får bara lite bli att tänka på sånt, istället få sommaren att avancera framåt.
Måste finna på några fler bra böcker för mamma att läsa. Man blir ju chockskadad för mindre. Som hon läser, och är 91 år. Det är en fröjd, bara svårt för mig att hinna låna fler böcker och även veta vilka böcker som passar de galoscherna (roligt uttryck igen).
Lars E kommer förbi på torsdag. Det ska bli så roligt. Hans idé med smörgåsbord på hans egna sätt är ju lysande. Men något annat är inte att vänta av den mannen. Hans installation i jordkällaren talar folk om fortfarande. Det röda rummet, med lingonsylten, var mitt meditationsrum innan föreställning. Ett rum att samla ihop sig själv i.
Och så fortsätter vi!