Ja vad har jag hittat på nu, gått in på några facebook och det har drällt, fullständigt drällt in mail som jag ska svara på. Med den nya tekniken kan man drunkna. Om klagandet tar slut någon gång så går det ju att säga att världen öppnar sig på ett nytt och spännande sett. Ny form av kommunikation och det kan du behöva Magnus. Det går att förena med handskrivna brev. Jag ska kanske testa det idag. Om jag har tur är det någon som anmäler sig för att få en brev med en gammeldags vacker piktur (vackert ord). 

Det var en hejdundrande tack och hej då fest för Inger Linder igår. Så mycket hon har betytt för kulturlivet i Nora. Inte ser hon ut som någon pensionist (jag älskar det ordet, istället för pensionär, det låter som man har ett fint yrke, att vara pensionist). Tacktal från Rolf Nielsen, jag fick hålla ett tal från Kulturarbetare i Nora:s sida, Ted Ström sjöng, Birgitta Borg höll ett roligt anförande och tal och mer tal därtill och hyllningar var det. Inger L har då banne mig alltid lyssnat, alltid givit support, alltid eldat på. Och så har hon verkat, verkat, verkat. Nu ska Elin axla detta och det kommer också bli väldigt bra. Vad sa Elin, 15 år på Turistbyrån, eller var det mer??? 
Talat med Lars, han kommer och tittar på lokal och bor sedan över mellan torsdag och fredag. Bra.
Mer samtal att ringa, ska arbeta med ansökningar idag. Allmän organisation. 
Det är rätt kyligt ute. Jag lusläser (hur läser lusar???) tidningen varje morgon för att se hur många fler minuters ljus vi fått. Längtar efter våååååååååååååååååååååååååååååååååren.
Idag är det fettisdagen. Det är lovligt att äta semlor. Alltid på en tisdag. Vad hette filmen med Merlina Mercouri? Aldrig på en söndag, väl. Jag hör hennes hesa och väldigt spännande röst när hon sjöng titelmelodin. Ännu en av våra gamla ep-plattor.