PA ringde, långt samtal. Han ska möte Norabostäder, tala om uthyrning av Bryggeriet och andra lokaler. Jag tror att det är någonting bra på gång där. Utmärkt att PA orkar engagera sig. Snyggt av honom.

Igår kväll repade vi inför vår reading av La Strada del Amore. Alla var på gott humör, alla tyckte det var roligt. En som förvånade mig och som blev en sådan ny röst var Teds. Vilken attack han hade i replik, vilket bett. Jag blev alldeles paff. Alla gjorde bra ifrån sig och jag tror att detta kan bli roligt. Vi kunde också bestämma dag för hel reading av Damen, på Anna-Lenas kafé i Svalbo. Det går under täckmanteln av Svalbo och det är mycket bra, borgar för kvalitet. 
Jag sitter och väntar in Kjell, det var ju avtalat om tid för den praktik han håller på att ordna med. 
Idag drar jag till stan. Så skönt, ska se teater. Bl.a. Karlsson på Brunnsgatan 4 med Staffan. Han spelar visst i Södertälje också. Hur sjutton hinner han med båda?
Måste sätta på kaffe till besöket nu. Högt och lågt, en salig blandning av allt. Kul.
Fick förklara för Linda på bokhandeln vad jag menar med fantasterier. Nyttigt att formulera sig.