Nya bilder ligger ute på facebook. Om det är någon som läser det här och som vill se och som har facebook så kan man gå in och söka på Stadra Sommarscen. Och så. Voila. Så kommer det upp. Ett rent mirakel. Men alla är väl förtjusta i mirakel. Världen skulle ständigt bestå av små mirakel. Små nytändningar och lyckliggörande händelser. 

Nu är våren här. Kvitter, kvitter, kvitter. I sinne och i hjärta. Denna tid av återfödelse. Den gör mig bara lycklig. Det är väl därför som detta goda humör inte går över. Jag får väl säga som min bror Claes-Göran: Vet myndigheterna om det här. Ett lysande uttalande. Det ska man framför allt säga till en mycket myndig och allvarlig person. Vet myndigheterna om det här. Då spricker ansiktet upp i ett leende. 
I kväll är det klubbmöte. Pastaklubben ska gå igenom de senaste händelserna. Detta är en mycket, mycket seriös klubb. Jag är glad att jag får vara medlem. Så, jag får skriva mer i morgon för nu måste jag förbereda mig.