Jag är väldigt nöjd över föreställningarna i helgen. Det blev något alldeles speciellt, att spela i ljuset av stearinljus, att det rök ur munnarna på oss, att publiken fick denna enorma överraskning när Shakespeare dök upp i Duncans gestalt. Det blev en hel del skratt där, och på många andra ställen. Jag själv skulle gå i spinn om jag fick vara med om något liknande, komma till denna marschallallé, se alla eldar, uppleva en föreställning i detta magiska ljus.

Det har varit en lite seg dag idag. Har inte fått klart allt jag vill, och jag känner en oro, igen, för detta med pengar och ekonomi. Men jag måste få fart på nästa steg nu, att kontakta alla företag. Tänk om man stått på några säkrare ben vad beträffar ekonomi, det är få som förstår vad detta handlar om, den osäkerhet som detta är förknippat med.

Sitter just nu i Teaterfoajén, ensam för tillfället, vilket ger mig koncentration. Snart ska jag ta mig upp till Stadra, det är ljuvligt, fantastiskt, underbart och så berikande att få vakna däruppe, även att få möta och skiljas från ljuset. Det är nästan nu som det är som bäst.

Fortsätter, vi hörs