Ny vecka börjar. Det är alltid en skön start när vi kan inleda med vackert väder, vilket det är idag. Solens sken gör mig alltid glad.

Vid 10.00 väntar prodmöte. Vårt första, ett viktigt forum för att förstå vårt gemensamma arbete. Märta F hade velat åka tidigt till Norrköping men jag fick henne att stanna. Vi vill ha in så många funktioner på dessa prodmöten. Och jag tror att jag ska låta Johan leda dessa, såsom arbetsledare för produktionen.

Vi söker några barn till andra spelperioden. Med ljus och lykta (ett vackert uttryck). Helst av allt en pojke och en flicka. Eller en pojke och två flickor. Jag kommer gå ut till tidningarna om det idag.

Sedan har jag att ordna med folkomröstningen, spika frågorna så vi kan låta det gå med i pressmeddelandet. Hoppas att Elizabeth hinner med, öppet rep är redan om en vecka så det är inte mycket tid att hurra på.

Vi ska idag läsa och begrunda det vi gjort i första akten. Scenen är inte riktigt klar att beträda ännu efter Märtas målning. Jag får då säga att det är anslående med det rutiga golvet. Mycket flott, och det bräddar rummet. Men visst kommer det bli ett sjå sedan när det ska tillbaka till oxblodsrött. Samtidigt, det får vara med det just nu, en dag får jag kraft att måla tillbaka det. Det viktiga just nu är att vi skapar en så bra produktion som det bara går.

Här lägger jag in en klassisk bild, från Kungens komediant.