Åter en vacker morgon på Stadra. Jag är tacksam för varje gång som jag får vakna till vackert väder här. Det är en vacker plats, till och med jag hinner med att se det.

Ny vecka, ny dag. Vad väntar. Tyvärr känner jag att min inre stress redan gör sig gällande. Det som dock kan lugna är ju att jag börjat erövra texten. Men det är långt, mycket långt innan jag är i hamn.

Idag ska jag till Nora för att skaffa växter till urnor och till Verandan. Möta Elizabeth i Teaterfoajén. Försöka tala om vår biljettförsäljning. Jag oroas av att jag inte tycker det bokar på mer. Vi är helt beroende av att det säljs ordentligt med biljetter. Ett absolut måste annars sjunker detta skepp. Fler ärenden väntar. Och jag hoppas kunna komma förbi mamma. Hon vet om att jag inte har mycket tider över nu för besök. Men jag vet att hon blir mycket glad när jag kommer. Mamma är ju lika gammal som Nelson Mandela. Båda har uppnått denna vördnadsmässiga ålder. Flott! Mamma verkar idag vara den äldsta av alla kusinerna.

I eftermiddag är det möte med Teater Martin Mutter om vinterns produktion. I kväll är det styrelsemöte med Föreningen Norden. I morgon väntar produktionsmöte. Och så rullar den nya veckans repetitioner igång. Jag får hålla tungan rätt i mun. Tro på att det kommer gå bra.

Ska alldeles snart öppna dörrarna för de som jobbar ute. Sedan ringa DN om prenumerationskrångel. Sedan skriva något till 1,6 miljonerklubben. Alexandra C har ju erbjudit att vi får ut information till 30.000! Mycket bra.

Återkommer.