Bravo, idag stod det lite om oss i DN! Carin Ståhlberg som jag talat med förut. En liten enspaltare, men det var bild på Agneta Pleijel, så det var mycket bra. Tyvärr är Stadra felstavat igen, det är lätt för journalister att skriva Strada eller liknande. Hoppas att folk hitta ändå, jag vill tro det.

Vi är lite utskrikna idag, efter nattens evenemang. Då Loreen vann Melodifestivalen. Det var riktigt, riktigt roligt och jag är glad för vårt land och framför allt för hennes skulle. Sånt här ger alltid en skjuts framåt, ger folk styrka och extra energi.

Dessa dagar som nu varit har varit givande men sugit musten ur oss. Kollationeringen var mycket lyckad, men jag sov som en gris efter det. Körde till Nora, byta iordning, till Örebro, hämta Agneta, möta alla här, min inledning, Johans inledning, Agnetas inledning, läsa pjäsen, Tvärsnytt kom, läsa pjäsen, NA, radion och Karlskoga Tidning kom, presskonferens, Märta visade sin modell, pratade om scenografin, avslut, jag körde in Agneta till Örebro igen. Puh! Det tog. Fredagen användes till att jobba med poesi, mycket givande och intressant. Så nog är vi igång med arbete. Igår arbetade jag för övrigt med skånska med Ellen. Det var en hel del jobb, viss ny förståelse fick jag för hur man kan göra med språket. Ivar Harrie behöver inte tala skånska på det sättet, men Edvard Persson måste ju göra det.

Nu idag ska vi åka till Eskilstuna Zoo och titta på jaguarer och apor. Kul. Och Katta har sitt Huller om Buller seminarium här. Platsen fylls med liv.

Återkommer med liten historia om djuren på zoo.