Bra, nu har jag skivat in anmälan till Utbudsdag 2016 i Västerås. Och så får vi se om jag får komma med och ge smakprov ur Från min loge i en lagård.

En kalv är beställd, kan inte bedöma hur stor och åbäkig den är. Ska väga 30 kg, så det kan bli ett hejans jobb att turnéra med den. Vet inte om jag går i land med det. Kalven ska visst vara gjord av plast och tillverkas i Polen. Lite spännande är det.

Nu gäller det att få fram affisch, och marknadsföringsmaterial. Eftersom Nötknäpparen ska gå som digital balett och det finns bara vissa bestämda datum som den får visas, så blev Loge föreställningen framflyttad lite grann. Men jag tror bara att det är bra. Nu gäller det att sätta sånger, och veta vad det är för material som ska vara med.

 

Illustration av Christina Alvner

Illustration av Christina Alvner