Samtal. Har ringt redan endel. Jobb. Det som piggar upp och får det att studsa till är när det händer något roligt på facebook. Jag har nyss sett Norges bidrag till Moskva, som var upplagd där. Han är visst vitryss, ung, ser väldigt bra ut, spelar fiol så det bara studsar om det. Sjunger bra och har med sig rasande skickliga dansare. En blandning av norsk folklore och våldsam europeisk popp. Jo man tackar. Bra var det och säkert en farlig utmanare till vår Malena. Svenskar kommer säkert att rösta på Norge. 

Sedan blev det ett videoklipp med Tommy Körberg från -69. Judy min vän, fast på engelska. Körberg sjunger ju fruktansvärt bra, stadig, snygg röst, kraft och uttryck. Så kultigt med detta -69, alla kläder, pollebrinos etc. 
Det blir att sätta sig vid telefonen och börja ringa nu. Lätta samtal först, så att munlädret kommer igång. 
Snart är det 200 dagar sedan jag fimpade. Ibland går det så lätt, ibland är det bara förfärligt. Det river och drar och sliter i hela kroppen. Jag kan längta så efter tobak. Men då är det bara att hoppas att det går över. Jag blir bra på mattematik. Bra på att räkna dagar.