Nu är jag alldeles simmig i huvudet efter en lång dag. Lite misslynt efter ett tufft möte på förmiddagen. Vill inte gå in på för mycket detaljer, kan bara säga att det berör det fortsatta livet här vid Stadra. Det skapar många skiftande tankar om vad jag håller på med, hur det fortsatta livet ser ut.

Längtar så efter semester. Är för tillfället glad för att jag inte står på scenen just nu. Ska istället njuta av att titta på trollkonstnärerna, som då verkligen inte går av för hackor.
Idag har jag talat med Lotta Ramel, inför deras spelning på lördag. Vår avslutning av säsongen, och då hoppas jag att vi kommit upp i 4.000 besökare i år, men det vet jag inte riktigt ännu.
Ulla är så fantastisk, hon lägger ner en sådan kärlek på detta ställe, en sådan enorm tillgivenhet till arbetet här. Hoppas hoppas att hon kommer kunna fortsätta. I alla fall är hon här när jag är på semester och det är mycket bra. Det kommer vara så oerhört fint när jag kommer tillbaka, det vet jag.