Nu har vi gett den andra föreställningen av Hjalmar Söderberg On Ice. Och det gick bra, jag kan inte läsa av det på något annat sätt. Så roligt det har varit, trots allt jobb. Det uppstod en alldeles egen stark stämning inne i Salen. En stillhet och ett lyssnande som jag är mycket nöjd med. Varma applåder, spridda kommentarer efter föreställning som går att snappa upp, fina facebook meddelanden. Nu väntar jag in vad Nerikes Allehanda kommer att skriva. Knäpper ihop händerna, skickar en tanke med en önskan att det ska stå gott om oss. Måtte det göra det.

Så tacksam jag är över att ha så många fina vänner som ställer upp. Katta – troget, snyggt, allt. Likaså Ingvar L! Lasse F! Göran F! Palle D! Utan dem skulle det inte gå. Tack och lov att man får omge sig med så underbara människor.
Och så mycket fina blommor jag fått. Vet bara att Kristina Henriksson kom med tulpaner, som jag är så förtjust i. Kristina är en person som jag börjat upptäcka mer och mer. Hennes milda humor och glimten i ögat vansinne är oerhört tilltalande. Hon är med och ger färg åt tillvaron.
Idag väntar repetitioner med Brel. Det är bara att kasta sig in i nästa verklighet. Snabbt går det, lite för snabbt. Men jag får stå ut med det just nu, det kommer andra tider också.
Är glad för att Hanne är med och jobbar. Jag känner en sådan tillförsikt inför sommaren med henne som producent. På tisdag ska vi jobba här, i morgon måndag har hon möte med Pontus på Länsteatern, och ska även luska lite mer om oss där. Med Pontus ska hon tala om vilken företag vi ska använda oss av med köp av biljetter på nätet. Det är absolut tvunget att komma åt ett bra system, det här som jag har gjort i helgen med att skriva ut personliga biljetter där det även står kontantfaktura är rena vansinnet. Administrativt krångel som stjäl hur mycket tid som helst bara för den nya kassalagens skull. Nej vi måste sälja så många biljetter som det bara går på nätet.
Nu ska jag fortsätta städa kontoret.