Det är morgon, lite före åtta och jag har varit uppe i en timme. Skulle nog önskat att ha fått sova längre. Men jag känner igen detta om sommaren. Dålig sömn, för många tankar, oro för ekonomi, hur blir det med publik, vad hinner vi med vad hinner vi inte med. Efter kvällens föreställning kommer jag vara mör, då har vi hållit på intensivt med VILL HA DIG. Och jag behöver vila innan vi går igång med repetitioner på Den fjärde rosen.

Fast jag ska igång och läsa pjäsen idag och i morgon, inte plugga text, men närma mig den världen igen.
Det är en mycket bra stämning i ensemblen. Det känns att vi gillar varandra, att vi tycker om att spela ihop och att vara tillsammans. Det finns en generositet i ensemblen, vi delar med oss till varandra.
Eva ska inte fortsätta att jobba med Stadra Scenskola. Jag blev lite paff, men så är det då. Hon tycker att hon är för gammal. För mig är hon så vital i sinnet att jag inte känner att hon är för gammal.
Alla verkar sova fortfarande. Bara jag som är vaken. Det kom inga morgontidningar idag, kanske, kanske har Johan varit uppe och tagit dem. Vi ser när alla vaknar.