Morgonkaffe i massor. Solen skiner, fast det blåser ute så det blir ingen jättevärme. Kaffe, kaffe, kaffe. Är inte det ett väldigt vackert ord, även när det är utskrivet. Kaffe. 

Lars E har varit här, på väg från Stockholm, på väg upp till Grythyttan, eller Grytmättan som Pelle H brukade säga. Urtrevligt att hinna sitta ner ett litet tag med honom. Han gav också cred för att han tycker det är så otroligt vackert nu. Och jag är inte lite stolt över hur stället har rest sig, bara blivit vackrare och vackrare. Om vi fortsätter så här var slutar det då.
Kontoret löper på alldeles oerhört bra. Vi jobbar på.
Mailade Berit G om kontraktet för rättigheterna. Hon verkar vara väldigt väldigt trevlig. Trots att jag inte träffat henne så känns det som jag skulle gilla henne om vi sågs. 
Håller på att skriva mer texter till hemsidan. Det tar tid, väldig tid. Det är mer skrivarbete som ska göras. Får beta av efter hand. Tar med datorn till stan och skriver, när jag sitter på tåget, ska ju upp för att uppvakta den kära Eva M på hennes födelsedag. 
I nästa vecka vill jag inte ta i för mycket administrativt. Jag vill in i ett förberedelsearbete inför repen istället. Börjar längta dit rejält mycket.