Krångel med bredbandet på morgonen. Nu är det full spruta igen. Bra.

Mötet igår gjorde mig utpumpad. De flesta andra som deltar gör det på sin arbetstid och har betalt. Ändå vet jag att det är viktigt och det är bra att jag deltar. Det handlar ju om framtida utveckling och om strategi för kultur i regionen. Men det har varit möten om detta, möten, möten, ,möten. Vi har suttit i grupper, vi har redovisat, vi har talat och vi har druckit kaffe och vi har ätit lunch i flera år nu. Och jag vet likafult att jag måste åka på dessa möten. 
Idag får jag sitta ner på rumpan och arbeta vidare med Sparbanksstiftelsen Bergslagen – ansökan. Vet inte varför jag har så svårt att formulera mig. Orden blir tjocka i munnen på mig. Idéerna löper inte på som de ska. Vill så gärna ha detta klart snart, i morgon är det styrelsemöte och då ska jag kunna leverera och jag ska kunna säga saker. 
Igår kväll repeterade vi inför readingen. Det var märkligt, det var både enkelt och lätt och det var samtidigt kaotiskt och svårt. Svårt att få fram vilka situationer det är. Men vi gick framåt, det blev bättre efter hand. Troligtvis är vi tvungna att korta ner lite mer, risken är att det sväller ut allt mer. Vidare rep i morgon mellan 10 och 12. Robin är med då och läser scenanvisningarna. Tror att det kommer lyfta med honom. Jag ska titta över dikterna lite mer, det är ju norabornas dikter mellan kvart i sju och kvart över sju. Så visst kommer det bli snoigt i morgon, från det ena till det andra. Mamma hinner jag inte med som jag vill för tillfället, synd.
Jag är egentligen så väldigt trött. Har svårt att sova. Min förbannande ångest kan göra sig gällande. Paniken i kroppen av att inte klara av, inte orka med, inte kunna bära fram. Jag är understundom segerviss. Understundom känner jag mig så sliten och trött. Och samtidigt vet jag att jag bara måste, måste, måste orka. Får inte bli sjuk. Stå på, vara fokuserad, driva frågor,  inte släppa siktet rakt fram.
Idag är det möte igen, i Gyttorp om Kultur och Måltidsväg 244. Så det blir att åka fram och tillbaka. 
Nu ska jag skriva vidare på ansökan, till Sparbanksstiftelsen.