Nu är det ett tag sedan jag skrev, men det är inte lätt att i dessa repetitionstider att ta sig tid att skriva, att sätta sig ner och formulera sig. Oftast är jag så trött efter repen att det inte går och mornarna har varit fyllda också.

Vi är mitt inne i repfas, allt börjar komma till. Scenografi, kostym, smink, ljus. Denna vecka kommer det hända massor, massor. Idag och i morgon är mina reservtider för att plugga text. Jag ligger efter känner jag, och jag kommer gå ner i eftermiddag och i morgon för mig själv på scenen och plugga därnere. Det blir en ny grej för mig. Att plugga direkt där. Kanske får jag en befrielse av rummet. I alla fall så kan man känna på tonfall och volym direkt, så jag vet vad som fungerar.

Just nu är Stig från Showteknik därnere, för att säkra de sista råna i taket. LOA har ju sagt till om att de måste säkras upp.

Solen börjar bryta igenom. Det var tvärmulet och massor med regn hela förmiddagen. Klart att det är lättare när solen lyser.