Måste ta nya tag efter gårdagens chockbesked. Känslan av att falla fullständigt handlöst, som att falla i tomma luften och att samtidigt få denna ohyggliga oerhörda trötthet i kroppen, den var hemsk. Huvudvärken. Och sorgen. Akademien är en speciell kontakt, den har betytt så oerhört mycket för mig rent stolthetsmässigt. Men Magnus, ge inte tappt, det har hänt ett år förut och det måste gå bra på något sätt.

Det jag har att göra är att tala vidare med Ulla och Elizabeth att lägga in extra kol och en extra växel på marknadsföring. Att vi måste nå ut mera till media om artiklar och så vidare.
Behöver hat tag på Lasse F, på Karin S-G och på Rune för att veta hur jag ska tänka framåt.
Idag fortsätter Robin, Sebastian och Ola att filma mig, det är roligt. Tror att det blir en film påtio minuter ungefär. De kommer hit till Stadra idag. Ulla kommer hit, vi ska gå igenom var saker finns, gå runt i parken, till de olika husen. Idag ska jag sätta på varmvattnet ute i Kontoret, i morgon kommer Aktivitetskällan och städar. I kväll är det 15 damer från Inne Wheel som jag ska ta emot tillsammans med Kristina Henricson. Ja det är både trevlig och det är jobb. Vi måste kunna sälja in biljetter på det.
Lite snö ute! Det har varit kallt i natt. Det går inte att sätta ut blommor utomhus ännu fast jag skulle så gärna vilja.