Ännu en solig dag på Stadra. Det är så härligt. Och Lone och Jennifer har tillsammans med Adra börjat komma ikapp med utomhusarbete. Allt börjar se så snyggt ut att det är en fröjd. Det återstår bara att få urnorna planterade.

Jag har varit på scenen och repat min kuplett. Mycket roligt, Johan har lagt lite steg till som kommer att förhöja sången. Men den är inte lättsjungen, jag kommer att få kämpa med den. Roligt att det är så mycket swing över musiken. Sätter en 40-talsprägel.

Sedan har jag som vanligt fortsatt med textpluggande. Håller på med scen 3 just nu och jag tar om och tar om och tar om. Scen 1, 2 och 3 sitter snart. Scen 5 är ok att jobba med och sedan har vi telefonsamtalet i scen 7 och den kommer vara rolig att ta sig an. Men det är mycket text där. Idag tror jag att vi kommer börja lägga fast och spika alla scenerier. Då gäller det att man är klar i hjärnan så att i pauser det går att skriva ner dessa. Det blir alltid ett hälsefyr när man inte får ner de meddetsamma.

Vi hade prodmöte på förmiddagen. Intressant och arbetet fortskrider. Men detta med scenografin är inte så kul, att Cricke inte gjort ett jobb som Märta eller vi är nöjda med, och att fondmålningen absolut inte är bra. Jag känner mig besviken på den. Mycket besviken. Men jag tror att Märta kommer att kunna rädda fonden. Underbart att hon kommer till nästa helg. Det kommer vara nödvändigt att hålla tungan rätt i mun då. Märta och Göran är här, Loa kommer söndag, Ortman kommer. Förutom hela ensemblen och alla som jobbar runt omkring.

Johan är ett ovärderligt stöd. Han är lysande som orkar vara kreativ på detta sätt som han är. Det är briljans över honom. Och vi har roligt ihop.