Martin Dyfverman har varit här tillsammans med en tekniker (Zackarias – vackert namn) och gjort ett program om oss och verksamheten. För Kulturspaning. Martin är en så fin man, det har jag alltid tyckt. Bildad, ställer bra frågor, har en mycket bra radioröst. Det framkommer att han tycker mycket om tankarna med Paris på 10 och 20 talet. Så det fick vi prata om – om Seine, broar, Eiffeltorn, konstnärer som målar längs med kajkanterna, men det gick ju att få med så mycket annat. Att Marika L är med och spelar, Johan, om pjäsens innehåll, om annan verksamhet här i sommar. Eva var utmärkt i radion, jag tror att hon har en alldeles förträfflig radioröst också. Tack Radio Örebro för att ni vill göra det här och för att ni bryr er med att komma hit.

Just nu lite huvudvärk. En inre stress över allt som ska utföras. Måste gå igång i god tid med redovisningen till Statens Kulturråd. Fasar som vanligt för den redovisningen. Behöver läsa igenom och begrunda brevet som Katta satt ihop till målsmän kring barnens medverkan i sommar. Måste fortsätta och skriva ner saker till Magnus Lindén kring höstprojektet.
Med det mest förnuftiga är väl att jag skapar mig lite luft uppe i huvudet och ger plats för andra tankar. Åtminstone under ett par timmar.
Mycket verkar ske med länets kultur nu! Oj. Det rörs om inne på teatern, man har lagt ett stort förslag om en musikteater i länet. Ja, mycket händer. Svar kommer att komma.