Det finns ett stort mått av förvirring idag hos mig. Jag har haft svårt att gå ihop ett fokus. Dock är ett pressmeddelande skrivet, men jag vill ha kontakt med Lasse Forss först för att avgöra hur och om det ska gå. 

Hållit på med texter till viss del. Det blir roligt att göra det här, och det var verkligen kreativt igår med Annika G, men visst tar det fokus från mig med producerande inför sommaren.
I eftermiddag åker jag iväg till Stockholm, eller ”stan”, för att gå på evenemanget på Svenska Akademien, om Märkesåret. Det är väl ett märkligt namn på detta jämna år. Vet inte vad det kommer från. Handlar det om märke, eller att märkas. Att vi ska lägga märke till 1809-2009. Eller vad?
Sitter och tänker på när vi gjorde Den ljufva tiden på Stadra Sommarscen, Ylva Eggehorns första pjäs för oss. Det partiet som var så svårspelat för mig och Kellgren, först komma in och möta Lenngren, sedan antyda om vår relation, sedan plötsligt komma över på detta att Finland är förlorat. Fasen vad jag jobbade med associationer och med undertext. Annelie sjöng förbaskat bra där. Och det var en fröjd med Olle Törnqvist. Men det har det ju alltid varit, han krattar gångarna så bra för skådespelare.
Jag tror att det som ges ikväll blir spännande och utmanande i alla fall.