Tillbaka i bloggvärlden.
Igår talade jag med Marika Lagercrantz. Hon var på ett riktigt gott humör för uppsättningen på Månteatern och hennes regiarbete där. Så roligt att höra! Och Helene är visst en skitbra producent, vilket var extra roligt att höra. För hon har verkligen stretat på. Jag tänker på Anders och Helene, så synd att de är 50 mil bort, det är aldrig möjligt att bara slinka in på kaffe. De har premiär på Månteatern om ett par veckor sade Marika. Det var upplytande att tala med henne.

Jag har huvudvärk och är ämlig i hela kroppen. Det är fullständigt omöjligt att bli sjuk nu. Efter fredag får jag dyka men inte nu. Igår och idag har jag arbetat vidare med text, försökt bearbeta ner den. Det är inte alltid lätt att bryta ner en given text, det är så lätt att den faller i bitar och blir oförståelig. Och så har jag varit runt och affischerat men jag hinner bara en liten liten bit. Jag säger till mig själv att detta är ett experiment och då får det vara så. Tänk om det hade funnits en producent på heltid!!! 

Tack och lov att kylan håller i sig. Isen är stark, den är säkert 40-50 cm.
Ikväll ska Annika och jag repa. Skönt, det blir så konkret då.
Jag har väl fått upp 20 affischer men det räcker inte, hela stan skulle ju dränkas med plakaten. Se om jag i natt kan maila ut information. Alltid denna tidsnöd.
Det är så förvånande att folk hittar fram till min blogg, jag är så överraskad! Jag får respons och det gör mig hjärtans glad.