Vi kom igenom första akt i går kväll. På ett sådant sätt att vi alla, vi alla kunde känna en förhoppning. Än så länge vågar ingen säga riktigt vad det är vi gör. Men efter den sista tidens hårda turbulenta arbete så fyllde gårdagskvällens första akt oss alla med med glädje, med tillhörande glitter i ögonen.

Nu har jag som vanligt ägnat en timmes arbete på morgonen till textpluggande. Måste jobba vidare med det nu. Kommer kunna göra det mer på förmiddag och tidig eftermiddag. Loa och Johan sätter ljus och därför är det inte rep i den bemärkelsen idag. Men jag har min sminktid med Anna mellan klockan 10 och elva. Sedan träffas Marika och jag och Katta och jobbar vidare med text.
Katta tror att det hemliga med Marika kommer skapa pressuppbåd på torsdag. Det är jag inte säker på, mer än att telefonerna kommer ringa.