Stilla flyter floden fram……

Från förra säsongens installation på Stadra: Seine flyter fram. Foto Dragan Popovic

Måndag, stilla måndag. Eller stilla och stilla, här har vi varit fullt verksamma sedan morgonen. Men det är inte så mycket folk som kommer in så vi får arbetsro.

Däremot har Malin E från Nerikes Allehanda varit här och gjort en lång intervju med mig. Har länge velat att den här skulle bli av, jag har velat berätta och beskriva vår redovisning och de resultat vi kom fram till förra året. Sen pratade jag också om det som kommer till sommaren.

(Elizabeth sitter här och pratar och pratar, nästan på pinki när jag skriver, kanske för att retas lite).

Ett tips – varför inte ge bort en biljett till Stadra Vinterscen när det är Alla hjärtans dag i morgon. Det kunde vara något. Javisst, en bra idé från Bettan.

Idag är dagen då fyra eller fem ansökningar ska gå. Kära nån så vi har arbetat med dem. Betat av den ena efter den andra. Landsting, Sparbanksstiftelse, De Nio, Osher, Akademien. Sen har vi två till att göra, och visst där ligger ett jobb, men en tung bit är då avklarad när dessa går idag.

Än så länge är det väldigt lite snö. Om det håller i sig så kommer vi inte behöva beställa någon snöskottning till parkeringen. Det vore väldigt skönt om det kan hålla sig såhär, det underlättar avsevärt.