Det hade man kanske inte trott, att jag skulle komma igång med bloggandet igen. Efter många om och men, här är jag nu igen.

Det råder stillhet över Teaterfoajén. Så skönt, för jag kan jobba på i mitt eget tempo. Elizabeth är inte här idag, sjuk men kommer väl i morgon.
Dagens innehåll är det gamla vanliga: maila, skriva, ringa, tänka, maila, skriva, ringa, tänka. Jag har brett ut mig praktfullt på bordet, det är ändå ingen här idag så det gör inte så mycket. Skönt att ingen ser mig.
Detta är den lilla världen som man kan omfatta. Den stora världen som ligger långt därutanför gör mig förtvivlad för tillfället. Det är så smärtfullt att lyssna på nyheterna att jag knappt klarar det för tillfället. Vidrigt med alla dödsfall i Libyen, vidrigt med dödsfallen i Japan, med kärnkraftsolyckan.
Tillbaka i den lilla världen. Fått klart med Vesna angående Dragan. Roligt att han kommer vara med även i år. Gläder mig åt detta med Ola I, jag vill tro på att detta blir en hitt. Och att någon kommer kunna ta hand om barnen på ett riktigt sätt.
Återkommer. Nu är jag igång.