Framåt, på det, och i flygande fläng. Trots ett mycket irriterande samtal från en annonsförsäljare som fick mig att lacka ur så har jag ändå en Tarzandag.

Det där med Tarzandagar, det lärde jag mig av Katta. Det är ett väldigt bra uttryck tycker jag. Med Tarzandagar menas att då är man orädd, kan lätt som en plätt lyfta telefonluren, ringa vilka samtal som helst, skriva alla mail och brev som man bara vill. Ja ni vet. De orädda dagarna när man få saker gjorda.

Jag kan inte säga att jag är i hamn ännu med någon Tarzandag men jag är på god väg i alla fall. Jag har ringt Johan Hilton på DN, jag har drivit detta med Bergslagens minsta teaterscen, jag har talat med Bengt Braskered och försökt locka hit honom till sommaren. Och nu ska jag fortsätta.

Än så länge har inte My kommit in, vår producent, för hon hade ett ärende att sköta i Örebro. Men det dröjer inte så länge innan vi kan driva dagen framåt tillsammans. Det är imponerade vilken kreativ arbetsförmåga hon har, hur orädd hon är, och vilka nya och lite yngre ögon vi fått in. Jag är så tacksam för detta.

Igår var det ju minst sagt körigt med lägenheten i mitt hus. Eftersom nuvarande hyresgäster ska flytta och berättade detta i förrgår så kom det ut på fb att det fanns en ledig lägenhet och så var cirkusen igår. Det började ringa vid halv åtta åtta. Pust. Det var inte utan att det gick ut över arbetet, för jag var tvungen att lyssna, ta in, förklara, berätta gång på gång. Nu är det kö för att titta på den. Lite lattjo lajbans blev det ju när jag fått veta att spisen behövde bytas ut och att jag nu har beställt en ny. Och sedan ska de flytta. Men det får lösa sig med att jag höjer hyran en aning.

Nu gäller det att fortsätta arbeta och vara orädd med att ringa och driva olika saker. Verkar vara bra energi idag.