Jag är iskall efter att ha varit ute på isen och repeterat själv. Vi kommer säkert att bli kraftigt nedkylda. Har talat med Annika, hon ligger hemma i magsjuka!!! Hej och hå hur ska detta gå??Måtte vi gå iland med det. Katta sa att det inte blir någon häst och släde, det går inte att få tag på. Ja, då är det så, som hon brukar säga. Vi kommer lösa det här ändå. Ingvar L är en pärla, så mycket han har preparerat här, med marschaller, uppvärmd Drängstuga, belysning, fått upp dörrarna till Lilla scenen som frusit fast. Aulis har ringt, de går vidare med DVD inspelningen, kommer redan ikväll.

Jag håller på med mina texter. Den aha upplevelse jag fick igår på Svenska Akademien av vad Ebba Witt-Brattström sa ska jag bära med mig i det vi gör i morgon. Det var en riktig kick, men det ska jag skriva om sedan. 
Jag tror att Selma är med oss någonstans ifrån. Hon skrattar gott åt titeln!
Lena Bonnevie från Värmlands Folkblad ringde. Hon hade hoppat till lite av pressmeddelande. Titeln den tar på folk, Selma on Ice. Tack Rune för den. Jag kan se för mig själv när Rune får använda sig av ord, formulera till något som får en knorr. Det riktigt lyser ur ögonen på honom då! 
Jag träffade Agneta Pleijel och Maciej Zaremba igår på Akademien. Väldigt roligt. 
Markus Zink vill komma tillbaka till trollerifestival. Fantastiskt!
Nu måste jag tillbaka till mina texter. Jag njuter av dem.