Magnus Wetterholms blogg

Man får se framåt inte tappa geisten, eller hur?

Ibland går det lättare och man blickar framåt, som när man veta att man ska få medalj av kungen. Ja, det är faktiskt så trots att det känns helt overkligt. I december fick jag ett stort A4 kuvert i brevlådan, med Hovets brevhuvud uppe i vänster hörn. Snacka om att bli...

läs mer
Man måste ha Tarzandagar ibland

Man måste ha Tarzandagar ibland

  Framåt, på det, och i flygande fläng. Trots ett mycket irriterande samtal från en annonsförsäljare som fick mig att lacka ur så har jag ändå en Tarzandag. Det där med Tarzandagar, det lärde jag mig av Katta. Det är ett väldigt bra uttryck tycker jag. Med...

läs mer
Vårvinter trots att det skulle vara helvinter

Vårvinter trots att det skulle vara helvinter

Är jag helt ensam om att tycka att lite mer vinter borde det nog vara ändå? Vi är inne i januari och det är mest plusgrader. Visserligen får den nya snövaggan vila mot husväggen, men jag kan bli lite deppig av att inget stämmer med väderleken. Framför allt undrar jag...

läs mer

Paraplyerna i Cherbourg

Så fick jag tillslut se Paraplyerna igår. Sett fram emot att få sitta i salongen på Stadsteatern både länge och väl. I och med att Ia L är med i föreställningen så har det varit lite extra angeläget att se uppsättningen. Det är baske mig inte ofta jag sitter och...

läs mer