Tiden räcker inte riktigt till för att varje dag gå in och hålla denna blogg levande. Jag hoppas att ni läsare inte tar er illa vid utan kan ha förståelse för att det är så hektiskt, så hektiskt under denna period.

I går var det vår sponsorkväll. Representanter från Nora kommun, Landstinget, Regionförbundet, Bergslagens Sparbank, Advokat Ragnar Lundgren, Sandvik, Neerings, Skylt och Dekor (nu har jag väl glömt någon också, aj i såna fall) var med, först och såg föreställning och sedan med på sedvanligt mingel på Verandan. Som vanligt lyckat och framgångsrikt.
Jag känner att tröttheten finns i min kropp. Detta när jag landar i insikten av att vi har repeterat Rosen, repeterat Rosen och spelat Vill ha dig, sedan repeterat Rosen och gå till premiär och nu med det angenäma problemet och trycket att spela för utsålda hus -så visst kan jag förstå att jag är trött. Nästan varje morgon vaknar jag med oro. Tankarna snurrar, snurrar, snurrar. Men jag ska vara lycklig över att vi har tillsammans gjort denna formidabla framgång som ju Den fjärde rosen verkligen är.
Nu väntar en ny dag. Solen skiner och jag borde gå i vattnet. Men troligtvis blir det bara duschen just nu, måste hinna bli klar innan skolungdomarna kommer. Ulla ska inte behöva komma in vid denna tidiga tidpunkt efter att ha jobbat så sent.