Återigen en utsåld föreställning i går kväll. Det är bara att ödmjukt försöka förstå och uppskatta det som sker. Denna formidabla framgång har jag inte varit med om förut och visst skräms jag av tanken på hur vi ska kunna trippa detta.

Igår svävade jag på små moln när jag läste DN. Zern refererade i sin recension av Gunilla Röörs Gertrude Steinföreställning till vår uppsättning. Han skrev så här: ”inom loppet av ett par veckor har jag sett Gertrude Stein spelad två gånger på teatern. Den första på Stadra Sommarscen, där Magnus Wetterholm är så naturlig och oförfalskad att man glömmer om han är man eller kvinna. Det är en kärleksgärning.”
Inte undra på att jag genomfars av en enorm lycka. Igår var jag faktiskt lycklig, det var jag. När vi också ger en så lysande föreställning på kvällen och möts av dessa ovationer! För övrigt var Gunilla Linn Persson här igår och det gjorde oss rätt nervösa. Men hon lovprisade vår uppsättning. Till det så var Anita Goldman och Ylva Eggehorn här igår. Tala om en författarafton!!!!