Än så länge är det lugnt. Jag ska till och med kunna åka iväg en sväng och bada idag, fantastiskt. Kalkbrottet borta vid Uskavi väntar. Rune och jag har bara varit där, på väg norrut för ett par somrar sedan, men inga bad har det blivit. Det ska bli fint att känna hur det är att bada i kalkrikt vatten.

Efter föreställningen i går var jag faktiskt trött. Det är en trötthet som börjar smyga sig på mig mer och mer. Det kan oroa mig, att jag inte ska orka.
Marika är en stor magnet. Hon drar massor med publik vilket är mycket roligt. Och det är så roligt att spela mot henne.
I kväll är det utsålt igen. Fantastiskt. Och i morgon likaså. Det gör att vi haft 10 föreställningar på raken med utsålda föreställningar. Något sådant har jag inte varit med om förut, nej aldrig. Det gör även att trycket ökar och att vi måste ladda maximalt varje kväll. Få se hur siffrorna håller i sig till nästa vecka. Torsdagen är utsåld, får vi till det med tisdagen och onsdagen också så………
Det är kärt att ha Renate Stridh här igen. Konstigt för henne att inte vara inblandad i föreställningen i år, bara komma hit som åskådare. Fantastiskt, denna glassälskande madame åker från Örebro först upp till Grythyttan, åker alltså förbi Stadra, bara för att få äta glass, och tar därpå bussen ned tillbaka till Stadra. Då är man glassoman så det heter duga.