Bara för att det är så kul att lägga in.

Bilder från logen sommaren 2009. Ia Langhammer (Rose) och Ninn Persson (Helmy) i Den itusågade damen. Magnus Wetterholm i samma pjäs: Lille, Dagny Stylegaard och Illustratör. Foto Eva Haldert och Magnus Wetterholm

Det har blivit så pass mycket mildare, det är en befrielse. Visserligen kan det vara väldigt kallt i vissa rum här på Stadra, men det går att få upp en behaglig temperatur i köket, och det gör livet så mycket enklare. Det är inte klokt så bra man har det här i ett Sverige. Jag blir nästan paralyserad av sorg när jag hör om katastrofen på Haiti. Ofattbara 200.000 människor kan vara döda. Hjälpen har svårt att nå fram. Människor är desperata, stanken från de döda tornar upp sig allt mer. Människor får inte läkarvård. Jag vet inte vad jag kan göra. Jo alltid nåt i morse. Jag SMS ade pengar.

Ska över till Udden snart där det är en massa folk. Innan dess hoppas jag få nåt mer gjort. Har talat med Johan Bernander idag, kreativt samtal. Det handlar om rollsättning, om barnens funktion, om dockorna. Min idé med Hjalmar Söderberg figurer, om hur han går igen inne på scenen.
Fortfarande när jag ett litet hopp om Ann P. Johan har varit i kontakt med henne. Utmärkt. Hon har inte alls slagit det helt ur hågen, vill bara veta hur det ska gå med filmningen. Jag håller tummarna. Det vore en lyckträff.