Nu har Lars Eriksson ringt. Han är så tramsig och rolig, och jag har lätt att börja skratta när jag talar med honom, för han gör mig på gott humör. Efter hans installationer här på sommarscenen, där han 2007 gjorde Färgfyllda, smakrika källarförråd, i den högra jordkällaren, så vet jag som alltid att allt han tar i, det blir till guld. Men det vet jag ju efter att ha följt honom under en räcka av år. Lars är så superbegåvad så man faller baklänges. Ja, nu kom han med en idé till måltidsinstallation inför sommaren. LYSANDE! Genomförs den kan vi spinna vidare på 50-talet. Great som de säger i Norge.

Fler telefonsamtal. Arbetsförmedlingen vill placera en praktikant här. Försökte ta ställning till det. Inte lätt att svara på om det är något för oss just nu. Sedan ringde Tommy Bender och ville ställa uppföljningsfrågor efter mötet som var på Slottet i Örebro, ett möte om den kulturens utveckling i regionen. Var vi i Örebro län ska hamna i portföljfrågan, efter att kulturutredningen har lagt fram sitt betänkande, det vete gudarna. Karin Wettermark Jonsson på Regionförbundet verkar väldigt vettig i alla fall. 
Mycket information på en gång i huvudet. Suddad bort från textarbetet genom att ta ställning till allt detta. Jag ska nog vägra svara i telefon under ett tag, vägra läsa e-post. Jag är inte vapenvägrare men telefon och e-postvägrare nu.