Det har varit ett sånt rasande tempo och så mycket att göra att jag faktiskt inte orkat med att skriva under några dagar. Bättring Magnus!!!

Igår den första av våra två reading. Absolut smällfullt i Teaterfoajén. Vi fick till och med leta upp Ylva K för att låna stolar av henne när det kom fyra personer som inte förhandsbokat. Otroligt roligt att det blev helt ”utsålt”. Otroligt mycket jobb i förväg, både att färdigställa lokalen, att få ihop en ensemble, att göra våra gemensamma överenskommelser. Flott att vi var fjorton personer som gjorde detta. Flott!

Idag har vi biljettsläpp, 14 maj klocka 14.00 år 2014. Det var Elizabeth som kom på det, mycket fyndigt tycker jag. Hoppas att det är några som vill ställa sig i kö i alla fall. Det vore ju riktigt roligt med kö, men det kanske mest är en from förhoppning.

Jag har gjort ett bra framträdande för Sparbanksstiftelsen i fredags, jag har gjort bra ifrån mig tillsammans med Agneta på Karolinska i Solna förra tisdagen och på Karolinska Huddinge igår. Jag kan klappa mig på kinden och säga ”bra jobbat Magnus”. Resorna fram och tillbaka, tre stycken på en vecka, har varit slitiga. Efter den högtempodagen igår så går det inte att arbeta i ett rasande tempo idag, det låter sig inte göras. Men jag ska snart ta mig ner till Nora för att vara i tid till biljettslåppet.

Under vissa stunder är det så smärtsamt att läsa tidningarna på morgonen. Jag tycker världen på sina ställen är helt upp och ner. Kidnappning av flickor för att tvångsförsälja dem, ihjälskjutna människor i Ukraina där väldet bara ökar, uppror i Vietnam av rasande människor som demonstrera mot Kina, fruktansvärda förföljelser av HBTQ personer på så många ställen i världen. Jag blir mer och mer för en europeisk tanke, en bastion mot avhumaniseringen. Dock om inte högerkrafter, eller rättare de bruna, får makten över EU. För då är det kört. Vi lever i en tid av nåd. Ett tag till. Rätten för människan att få bli till, respekten av medmänniskor. Måtte det få fortgå, få vara!