Jag njuter av att vi kommit fram till kvällen. Den är inte så sen ännu men det känns tillåtet att krypa ner i sängen. Självaste herr manuskript ska med och så ska vi träffas och pratas vid om repliker. Fru sceneri kanske gör sig gällande också, och vill tala om vart jag ska stå och vart jag ska gå. Det kan ju bli otroligt mysigt och en riktig herdestund.

Regnet har vräkt ner understundom. Det var nästan så jag blev rädd för det myckna regnandet. Just nu har det klarnat upp, det finns en viss stillhet. Trots att det är röster här och där. Arbetet har liksom inte slutat. Folk jobbar. Anita sitter i köket och talar om kläder med Marie och Märta.

Sedan har vi kommit fram till logistiska klarheter när vi tågar in i den andra halvan av repperioden. Det handlar om ljus, om musik, Roswitha och Lennart (så kärt) och fler därtill. Ja Magnus, trots att det står på i huvudet med så mycket människor så är det det här som du längtat efter. Folk, liv, rörelse, konst, skapande, kultur. Det här är ett varmt och härligt arbetskollektiv.

Jag hann med att skicka en present till Adrian i Malmö, som tar studenten i morgon. Är glad för att jag hann med det. Hade 10 minuter på mig i Nora, bankomat, och sedan till posten. Men jag hann med det.

Det var allt för idag. Sömn, sedan väntar en ny spännande dag.