En bild från gamla vackra Nora Teater. Titta på 20-talsdetaljerna. Snyggt som bara den. 
Fotografen är okänd, bilden hade Åke Mossberg i sitt arkiv. 

En liten lätt huvudvärk vilar över mitt änne, och det är för att det varit en riktig krångeldag. Det blir krångeldagar ibland och det vet jag att man måste acceptera. Ändå kan jag det inte. Allt ska bara flyta på, lätt som en plätt. Någon sa till mig en gång att jag skulle har en vägg med postitlappar och titta på varje dag hur mycket man faktiskt gör. För börjar man radda upp allt så blir det ändå mycket som är uträttat.

I alla fulla fall. Alldeles nyss skrev jag ett introbmail till Ulrika K på Akademien. I morgon kan vi skicka den, efter det har det sju ansökningar som är avklarade och gjorda. Två stycken större återstår, sedan väntar alla företagsansökningarna, men de är inte lika betungande. Fast det är klart, det ska göras, det blir inte löst av sig självt.

Min mobil slant ur näven igår, glaset sprack. Det är världsliga saker, men likafullt kostar det pengar. I förmiddags var jag in till Örebro för att få hjälp på Telia, och även få hjälp på Mac-butiken. På båda ställena var de super supertrevliga och hjälpsamma. Men jag fick inte något uträttat. På Telia varnande de mig för att jag kanske inte skulle ha allt material kvar. Och det är klart, mina kontaktuppgifter exempelvis, vill jag absolut inte bli av med.

Ansökningar, ansökningar, ansökningar. Det ringer i huvudet hela tiden, att få klart allt detta. Sedan väntar ansökningarna till företagen. Sedan väntar privatsponsringen och medborgarskap.

I kväll är det Ljusstråks årsmöte, jag ska dit i egenskap av att vara med i valberedningen. Helst av allt hade jag velat plugga text, det är fortfarande mycket textarbete kvar för min de. Epilogen i Som ni vill ha det, den sitter snart. Men Två gentlemän väntar på att få komma in i huvudet. En privat ”italienare” lär väl hjälpa till för att friska upp Romeo och Julia. Repetitioner i Stockholm med Rune och Duncan. Hoppas att vi hittar en lokal att vara i bara.

Klockan är halv fem. Jag vill packa ihop allting nu och gå hem ett tag.
Hörs!