Fasen. Det är fullständigt omöjligt att sova. Önskar bara att jag skulle få vakna utsövd klockan sju. Nu är hon lite före fyra och det går bara inte. Har drömt konstigt, ligger bara och tänker på pjäsen, är så otroligt för att vi inte ska sälja biljetter.

Får för mig att biljettförsäljningen inte kommer igång. Det finns inga riktigt bra tider att tala om det med Elizabeth. Vi ligger efter drygt 50.000 i budget, biljettförsäljningen är ett måste.

Rune och jag höll på och förhörde varandra med text igår. Jag hade efter repetitionsslut också en duvning med Eva och Gunilla. Vissa saker sitter, men jag måste jobba mycket mer med sångerna och det kan jag bara göra själv.

Drömde att jag träffade på några skumma typer och att jag var ensam här. De drev mig vidare och skulle veta allt, ha tag på allt, ha tag på pengar. Det satte an mot mig i en trevlig men samtidigt hotfull ton. Typiskt att jag ska drömma otäcka saker denna natt också, när oron för produktionen gör sig gällande.

Hoppas att jag efter lördagens genomdrag kan koppla av, sova lite bättre. Det finns ingen riktig tid att läsa något annat än tidningar. Förhoppningsvis efter premiär så går det att börja ge sig in i böckernas värld igen.