Boy, boy, crazy boy, keep cool boy. Det får jag säga till mig själv. Keep cool boy. Inne i en fas där jag tror att allt jag tar i ska misslyckas. Och jag får panik över att inte hinna med allt. Vad gör jag om det går åt fanders. Med föreställningarna nu. Om vi inte får ihop Vinterscen till exempel. Ändå, ibland när jag känner en sådan här press kommer det fram en fullständig galenskap över mig, jag struntar i alla formler och gör komplett det jag vill.

Keep cool boy.
Eva kommer snart. Vi sätter igång med texter nu, har vissa ledtrådar som jag vill fortsätta med. Vissa snören att nysta i.
Apropå snören. Det var en rolig bild som Ulla M gav mig, om hur allt bara är tilltrasslat i ett garnnystan men att det i processen kan komma fram något riktigt snyggt stickat.
Ikväll ska jag se Tant Blomma. Första gången jag får ta till mig denna omtalade pjäs. Jag ser fram emot det.
Nu ska jag dyka ner i Bure Holmbäcks bok om herr Söderberg igen. Tjock lunta på 600 sidor. Jo man tackar.
Måste ringa till Bitte och Lenny idag. Jag har inte organiserat upp mig själv för att ta i Barrys begravning. Dåligt.
Keep cool boy.