Det var ju roligt värre. Igår var Karin Falk, denna legendariska tvpersonlighet och skådespelerskan Gunilla Åkesson i publiken. Jag kände mig lite smickrad av det, det får jag säga. Och jag som aldrig träffat Karin Falk förut fick världens jättekram av henne. Hon vräkte en massa beröm över oss. Likaså gjorde Gunilla Åkesson. Ja det var mycket mycket roligt. En fullsatt salong och ljuvliga applåder. Men så tror jag att vi gjorde den bästa föreställningen hittills. Så sa alla kolleger i alla fall.

Det börjar kännas av att det närmar sig slutet för föreställningen. Jag tror att jag kommer känna det mycket sorgligt när den är över. Det kommer även leva kvar minnen av allt slit som har varit kring repperioden.
Nu är alla iväg och det är söndag. Det känns fullständigt overkligt och bitvis kryper det i kroppen. Samtidigt vet jag hur nyttigt och viktigt det är för mig att nollställa mig, att gå ner i varv. Jag vet att jag måste skaffa mig balans och återfå kraft genom vila. För att orka med sex föreställningar på raken.
Vi har varit oerhört privilegierade att ha haft så många utsålda föreställningar. Igår var det den 14:e av 15 föreställningar. Vet dock inte hur det kommer att gå till sista veckan, det är bara att hålla tummarna för att det kommer välla på med publik. Än så länge inte utsålt. Men jag hoppas.
Jag är bjuden på en guidning på Bryggeriet på eftermiddagen. Än så länge vet jag inte om jag orkar. Kommer låta dagen gå som den är, småplocka med saker och göra det som behagar mig.