Vaknar till en fantastisk morgon. Sjön blank som en spegel, alldeles vindstilla, solen glittrar över hus, sjö, träd och omgivning. Här är vackert.

Igår hade vi den bästa publiken hittills. Det var en fröjd att möta deras reaktioner, deras skratt och deras närvaro. Dä år det en fröjd att spela. Varje dag när jag spelar försöker jag undersöka någonting nytt att förbättra. Jag lyckas erövra vissa detaljer men inte alla. 

Publikantalet denna vecka är jag nöjd med. Vi kommer att höja det för det kommer tillkomma mer publik. Men denna vecka är vi över budget och då slipper jag alltför mycket ångest. Ändå är det något som pockar på i mig just nu, det är omöjligt att sova och jag ligger bara och skruvar på mig. Lika bra att gå upp. 
Lyckans ost Rune, som bara kan sova och sova och sova. 
Idag väntar nya rep på Poetisk afton. Vi gör den andra Ferlinkvällen på lördag. Det blev väldigt fint senast, men vi är tvungna att minska ner antalet dikter, ingen vinner på att det är för långt.
I morgon fredag är det personalvård, vi åker till Filipstad och ska gå på Ferlinmuseet. Ska bli så spännande att se barnens reaktioner på att möta gestalten Ferlin. 
Nu rensa på skrivbordet som verkligen ser ut som kom och hjälp.