Tidigt. Jag gäspar och borde sova men det vill sig inte. Ska sätta mig med min älsklingsdryck och min hälsodryck: kaffe. Kaffe som river till och smakar kaffe på morgonen. Kaffe att sippa på, och njuta av. Kaffe på morgonen är bara ljuvligt. Kaffe är himmelskt och kaffe är en gudagåva. När andarna så blir varma i min kropp så ska jag gå igenom och försöka bestämma vem som läser vilken roll under nästa reading med en Staffan Göthepjäs, när vi gör La strada del amore i teaterföreningens regi. Katta hade visst tyckt att den var otroligt rolig. Bra, jag var rädd att hon skulle vara lite tveksam. Och sedan är den ju lite vågad. Klarar noraborna av det måntro? 

Ikväll kommer Bodil B och ger sin föreställning 88 smöriga minuter med tangotanten i Nora, arrangemang teaterföreningen. Elin S och jag är ansvariga. Bra att få jobba med henne, Elin och jag funkar skitbra ihop. 
Bodil är en strålande artist, får igång publiken, är stark och en sådan som man inte petar ikull i första taget. Det ska bli spännande att se henne.