Mycket nöjd!!!!

Trots sen timme har jag fortfarande energi. Jag är rätt glad, är dock medveten om hur mycket energi som denna dag sugit ur mig. Men som sagt, jag är nöjd. Känns som segrar, mycket av det jag och vi uppnått.

Ett inspirerande möte med Teater Martin Mutter om det konstnärliga innehållet i Bolanders skor. Flöde. Energi. Inspiration. Är glad att jag på slutet fick till mina tankar om vilka det är vi ska försvara. Inte det stora köptemplen. Utan de små affärerna, som just en sådan om Bolanders. Det personliga bemötandet, den kunskapen man finner där. Som i garnaffären i Nora, som hos Sandbergs bosättningsaffär eller Hans och Håkan eller Maries skor.

Sedan blev det ett mycket kreativt möte med Therese H, Birgitta L och Maria D tillsammans med Elizabeth och mig. Om marknadsföring. Utveckling av vårt koncept. Flöde av idéer och flöde av att vilja detta väl. Jag fick nya impulser och kunde även utveckla nya tankebanor.

Bra samtal med Robert i Finland och med Malin, på väg tillbaka från föreställning på Drottningholmsteatern. Fullständigt lysande att hon spelat där!!!! Vi måste planera på ett annat sätt efter avslaget från Kulturkontakt Nord. Och så ska det bli. Och det kommer att bli lysande. Det vet jag.

En bra textgenomgång med Eva. Större delen av första akten sitter. Jippi hurra. Jippi och hurra!!!

Nu ska jag gå ut och låsa dörrar. Sedan ta upp tvätt. Och krypa till kojs och plugga text. Kommer tänka på kamrater. På de som är viktiga i mitt liv. Som Rune. Måste nypa mig i armen för att verkligen förstå hur mycket liv jag får. Just nu levs livet, just nu håller vi på att producera. Jag är med i ett skede som är just nu, och som sedan blir det vackraste minnet att minnas. Just nu. Alltså.