Det är en stor, verkligt stor artikel idag i Nerikes Allehanda. Vinkeln är Agneta Pleijel, precis som jag ville och hoppades att det skulle vara. Förhoppningsvis kan vi få in något om ensemblen också. Urban K skrev, artikeln tar fasta på Gullbergs liv. Hoppas hoppas att innehållet går hem hos folk och att det kommer att locka publik.

Lovade just Johan att jag skulle ta med på bloggen resultatet från fotbollsmatchen igår. Sverige vann ju över Island. Ganska så fantastiskt och jag är glad över att han lade ner flera timmar framför tv för att se denna viktiga match. Först så klarar vi Melodifestivalen med över 40 nationer. Men det är ingenting mot att vi vann denna match mot ett sånt land som Island. – Det tog sin tid innan Johan fick klart för sig att jag drev med honom. Han har lovat att hämnas.

Det är lugnet innan stormen fortfarande. Jag sitter med morgonrocken på, ska snart upp och duscha för att vid nio har litet prodmöte med Ulla och Johan. Sedan väntar rep av andra akten. Pluggade text med Rune igår. Han har nästan satt all text i första akten! Fullständigt lysande!